Наступний матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
9 тур


Прип’ять – МФК Ковель-Волинь
Початок ігор:
молодіжні склади - 13:00
дорослі склади - 15:00


21.08.2011
смт. Любешів


Попередній матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
8 тур


МФК Ковель-Волинь – Будівельник
Рахунок:
 молодіжні склади - 7: 0 ,
дорослі склади - 10:0


03.07.2011
м.Ковель, стадіон "Верес"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Форма входу

Швидка навігація










Міні-чат

200

Наше опитування

Ви задоволені грою команди в цьому сезоні ?
javascript:; javascript:;
Всего ответов: 38

Друзі сайту

Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Ковель: Спортивні новини
08:50
Ковель: Спортивні новини

У місті Володимирі-Волинському відбулися VІІІ спортивні ігри Волині з футболу серед юнаків 1994 р. н. Збірна команда м. Ковеля, сформована з вихованців ДЮСШ управління освіти та міського центру «Спорт для всіх», виборола почесне друге місце. Ковельчан нагородили грамотою управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Втретє поспіль команда МФК «Ковель –Волинь» стала чемпіоном області з футболу. Ковельчани протягом усього турніру були лідерами, відмінно грали і мали деякий запас очок. Але поразка в домашньому матчі з «Вотранс-ЛСТМ» (м.Луцьк) та нічия на виїзді з командою «Західний Буг» (смт. Іваничі) посунули нашу команду на четверте місце. Останні ігри ковельчани провели успішно з сильними суперниками. Залишався останній матч з «Прип'яттю» (смт.Любешів). Відчувши смак перемоги, команда ковельчан не залишила шансів любешівцям. Віталій Кашуба, Іван Данилюк, Олександр Круцкевич «розписались» у воротах «Прип'яті». Рахунок 4:0 на нашу користь. І незалежно від результатів матчів інших команд ми - ЧЕМПІОНИ!



Серед юнаків також не було рівних нашій команді. Ковельчани не програли жодного матчу. Різниця між забитими та пропущеними м'ячами говорить сама за себе: 76 - 9.

За останні 8 років ковельчани 6 разів ставали чемпіонами області.
 
Міський голова Сергій Кошарук подякував гравцям команди МФК «Ковель-Волинь», їх тренерам Роману Лису, Миколі Лису, Олегу Паримончуку, Сергію Шульгачику за вдалий виступ на чемпіонаті Волині. Щира вдячність віце – президентам МФК «Ковель» Ігорю Прокопіву, Юрію Шлюєву, Олегу Шевчуку за постійну підтримку команди, а також Роману Дідіцькому, Петру М'якоті, Василю Русіну, Володимиру М'якоті та Роману Біруку за надану посильну фінансову допомогу.
 
Футбол один з улюблених видів спорту ковельчан і протягом зимового періоду вболівальникам не прийдеться нудьгувати. Вже в кінці жовтня стартує чемпіонат України з міні-футболу, перша ліга (західна зона). У ньому беруть участь дві ковельські команди «Шанс-Авто» та «Буран–Негабарит».
  Взято з http://www.kovel.osp-ua.info
Переглядів: 661 | Додав: Body16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]