Наступний матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
9 тур


Прип’ять – МФК Ковель-Волинь
Початок ігор:
молодіжні склади - 13:00
дорослі склади - 15:00


21.08.2011
смт. Любешів


Попередній матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
8 тур


МФК Ковель-Волинь – Будівельник
Рахунок:
 молодіжні склади - 7: 0 ,
дорослі склади - 10:0


03.07.2011
м.Ковель, стадіон "Верес"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Форма входу

Швидка навігація










Міні-чат

200

Наше опитування

Яке місце займе МФК "Ковель" U-17 в Першості України?
javascript:; javascript:;
Всего ответов: 36

Друзі сайту

Головна » 2011 » Квітень » 10 » МФК "Ковель" Ковель - ДЮСШ Верес Рівне
20:16
МФК "Ковель" Ковель - ДЮСШ Верес Рівне
Сьогодні відбувся 13 тур Першості України з футболу.

Арбітри матчу: Романюк А.М. (Івано-Франківськ) - головний арбітр, Тучкевич А.С. (Луцьк), Скиданюк С.В. (Луцьк) - асистенти арбітра.

Це була перша гра у весняній частині чемпіонату. Першими, як зазвичай, розпочинали гравці МФК Ковель(U-17). Гра була принциповою, адже у першому матчі восени наша команда ведучи у рахунку 0:1( на 14 хвилині відзначився Заліпа Андрій (взято з проттоколу матчу, що на сайті ФФУ)) не змогла втримати свою переваку і в кінцевому результаті поступилася 2:1. У цьому ж матчі знову першими відкрили рахунок наші футболісти, зробив це Ризванюк Максим. Перший тайм ініціативою володіла наша команда і створила ще декілька небезпечних моментів, але жоден з них до взяття воріт не призвів. У другому таймі уже більше атакували гравці з міста Рівне. Після однієї з атак на одному з гравців "Вереса" сфолив Здробилко Станіслав. Арбітр призначив штрафний удар, який  призвів до голу. М'яч зрекошетившись від стінки  потрапив у штангу, а від неї у ворота. Далі гра відбувалася на зустрічних курсах. Кожна з команд хотіла виграти цей поєдинок, декілька небезпечних моментів створили гравці команди суперника, але жоден не вдалося реалізувати. Наша ж команда теж не відсижувалась в обороні і гостро контратакувала.  Після однієї з контратак  віч на віч з воротарем вийшов Заліпа Андрій, але забити йому не вдалось, м'яч після його удару потрапив у штангу. Також хороший шакс для взяття воріт мав Носко Федір. Після пасу ондого з гравців він з флангу увірвавшись в штрафний майданчик пробив, але м'яч пройшом біля штанги. Матч закінчився з рахунком 1:1.
Стартовий склад: Чабановський Дмитро, Стасюк-Ткачук Богдан(к), Семенюк Іван, Здробилко Станіслав, Ткачук Владислав, Ільїн Віталій М'якота Дмитро, Носко Федір, Мороз Павло, Заліпа Андрій, Ризванюк Максим.
Запасні гравці: Валентин Павлов, Ющик Олег, Оліферович Богдан, Бандрівський Віталій, Борисбк Антон, Міфтахутдинов Владислав.
МФК Ковель(U-15) свій матч програли з рахунком 2:4. Після першого тайму ніхто б і не подумав, що ковельчани програють. На перерву вони пішли з рахунком 1:0, відзначився після подачі кутового Маригода Ігор. Після перерви гра дуже помінялася. Гості перехопили ініціативу і забили два швидких гола. Ковельчанам вдалося відігратися, гол на рахунку Шифранюка Романа. Ковельчани пішли вперед, а натомість отримали ще два гола.

Створювати статтю допомагав Лясота Андрій.

Переглядів: 695 | Додав: Body16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]