Наступний матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
9 тур


Прип’ять – МФК Ковель-Волинь
Початок ігор:
молодіжні склади - 13:00
дорослі склади - 15:00


21.08.2011
смт. Любешів


Попередній матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
8 тур


МФК Ковель-Волинь – Будівельник
Рахунок:
 молодіжні склади - 7: 0 ,
дорослі склади - 10:0


03.07.2011
м.Ковель, стадіон "Верес"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Форма входу

Швидка навігація










Міні-чат

200

Наше опитування

Яке місце займе МФК "Ковель" U-17 в Першості України?
javascript:; javascript:;
Всего ответов: 36

Друзі сайту

Головна » 2010 » Грудень » 25 » Найбільше нагород від Федерації футболу Волині – у ковельчан
15:54
Найбільше нагород від Федерації футболу Волині – у ковельчан

В місті Луцьку відбувся урочистий вечір з нагоди нагородження переможців та призерів Чемпіонату Волині 2010 року. Такий захід Федерація футболу Волині організувала вперше (Президент Федерації футболу Волині - Василь Столяр). За рік діяльності в оновленому складі Федерація вийшла на новий якісний рівень роботи. 


Представники Федерації футболу України відзначають нашу область у числі лідерів. За словами заступника голови облдержадміністрації Олександра Курилюка фінансування Програми розвитку футболу Волині на наступний рік буде дещо іншим. Переглянуть також і саму програму, і підходи до її реалізації. Зокрема, в частині розвитку інфраструктури, будівництва футбольних полів. 

Про високий рівень організації урочистостей свідчить присутність представників влади, керівників регіональних федерацій футболу, футбольних клубів, спортивних товариств. За підсумками 2010 року власниками шести нагород та призів у різних номінаціях стали ковельчани. Нагороджено дорослий склад команди МФК «Ковель - Волинь» (тренер – Роман Лис, капітан команди – Олександр Ятчук), яка стала чемпіоном Волині 2010 року. Чемпіонами області стала цього року і молодіжна команда ковельських футболістів МФК «Ковель - Волинь» (тренер – Микола Лис, капітан команди – Богдан Стасюк-Ткачук). Переможці отримали від Федерації футболу кубки, медалі, дипломи та фінансові винагороди. 


Кращими тренерами дорослих та молодіжних команд визнано Романа Лиса та Миколу Лиса. У номінації «Кращий бомбардир» року серед юнаків переміг ковельчанин Андрій Заліпа, гравець команди МФК «Ковель - Волинь». Цього сезону він забив у ворота суперників 23 м’ячі. Це кращий результат серед усіх волинських команд – молодіжних та дорослих. Кращою регіональною федерацією футболу визнано ФФ міста Ковеля, яку очолює заступник міського голови Ігор Прокопів. 

Напередодні нового року міська Федерація футболу планує організувати подібний захід у Ковелі, на який буде запрошено футболістів команд, їх батьків, тренерів і в урочистій атмосфері відбудеться нагородження.

Взято з http://kovel-footbol.at.ua
Переглядів: 494 | Додав: Body16 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Body16  
0
Юнацький склад команди уже давно не получає ні копійки, а дорослі гроші отримують( інколи і смішні).

1 ЖОРА  
0
ФУТБОЛІСТИ КОВЕЛЯ НЕ ОТРИМАЛИ НІ КОПІЙКИ з ФІНАНСОВИХ ВИНАГОРОД.А ІГОР ЯРОСЛАВОВИЧ ОТРИМАВ ВСЕ,чи ні може запитаємо його,а він в Єгипет полетів ми забулись,цікаво винагорода хороша чи свої добавив на квиток

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]