Наступний матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
9 тур


Прип’ять – МФК Ковель-Волинь
Початок ігор:
молодіжні склади - 13:00
дорослі склади - 15:00


21.08.2011
смт. Любешів


Попередній матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
8 тур


МФК Ковель-Волинь – Будівельник
Рахунок:
 молодіжні склади - 7: 0 ,
дорослі склади - 10:0


03.07.2011
м.Ковель, стадіон "Верес"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Форма входу

Швидка навігація










Міні-чат

200

Наше опитування

Яке місце займе команда МФК "Ковель" у Чемпіонаті Волині?
javascript:; javascript:;
Всего ответов: 31

Друзі сайту

Головна » 2011 » Квітень » 30 » Свято футболу у Ковелі
18:21
Свято футболу у Ковелі

       На сцені Палацу учнівської молоді відбулось свято футболу з нагоди вшанування футбольних команд та спортивної громадськості міста. На початку зустрічі ведучі зробили екскурс історією перемог минулого та нинішнього років, яких на рахунку ковельчан чимало.
      Зокрема, футбольний сезон 2010 року команда міського футбольного клубу «Ковель-Волинь» розпочала з переконливої перемоги у Супер-кубку Волині, здолавши команду «Вотранс» з міста Луцька.
      Команди МФК «Ковель-Волинь вибороли звання чемпіонів Волині 2010 року. Юнацька команда впевнено провела чемпіонат, здолавши своїх однолітків і стала чемпіоном Волинської області 2010 року. Тренер - Микола Лис. Доросла команда «Ковель-Волинь» у минулому сезоні підтримала свої переможні традиції і в складній боротьбі, продемонструвавши справжній командний дух, виборола звання чемпіона.
      За підсумками конкурсу який проводила Федерація Футболу Волині «Кращим дитячим тренером Волинської області 2010 року» визнано ковельчанина Миколу Лиса. Кращим тренером серед дорослих команд Федерація Футболу Волині назвала Романа Лиса. Гравець юнацької команди міського футбольного клубу «Ковель-Волинь» Андрій Заліпа став кращим бомбардиром Волині 2010 року, забивши у ворота суперників 23 м’ячі.
      Серед регіональних федерацій футболу у 2010 році кращою визнано федерацію футболу міста Ковеля. Голова  – Ігор Прокопів.
     Тріумфально провела сезон 2010-2011 років команда футзального клубу «Шанс-Авто».  Вперше в історії Волинського футболу наша команда стала чемпіоном Волині 2010 року. Також команда «Шанс-Авто» вписала ще одну славну сторінку у футбольну історію нашого міста. Вперше в історії Ковеля наша команда посіла 2-е місце в чемпіонаті України серед команд І ліги і вийшла до фінального етапу боротьби за вихід у Прем’єр-Лігу. Президент клубу Олександр Мороз. Тренер - Андрій Зінчук. Команда «Шанс-Авто», зробивши золотий дубль, стала володарем кубка Волині 2011 року з футзалу.
    Хороших результатів досягла команда «Буран-Негабарит», ставши переможцем зимового чемпіонату міста. Тренер команди Віктор Романчук.
    Нинішній рік теж  розпочався успішно для ковельських футболістів. Команда Романа Лиса, не залишила жодних шансів своїм суперникам, володарям Кубку Волині 2010 року команді «Світязь» із Шацька, перемігши з рахунком 5:0, виграла Супер-кубок Волині 2011 року.
     З вітальним словом до футболістів, тренерів, меценатів, вболівальників звернувся секретар міської ради Михайло Гетьман, який подякував командам за хороші результати, цікаву гру, волю до перемоги і побажав і надалі достойно представляти місто на футбольних першостях.
      Разом із заступником міського голови Ігорем Прокопівим та заступником голови федерації футболу Волинської області Василем Кохановським Михайло Олександрович вручив нагороди  командам – грамоти та медалі.
      Також подяками міського голови було відзначено кращих тренерів, футболістів, людей, які підтримують цей вид спорту в нашому місті.
     Заступник міського голови Ігор Прокопів, звертаючись до присутніх, наголосив, що влада і надалі буде сприяти розвитку футболу в місті. З цією метою розроблена програма підтримки спортивних організацій, що передбачає фінансування заходів з місцевого бюджету.  Попередні роки були більш сприятливі щодо наповнення бюджету, а отже і для фінансування спорту. Два останні роки через кризу ця цифра скоротилася. Ігор Ярославович подякував підприємцям, які  надають матеріальну підтримку, допомогу спортсменам, зокрема, футболістам.

Взято з http://kovel-footbol.at.ua
Переглядів: 1629 | Додав: Body16 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]