Наступний матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
9 тур


Прип’ять – МФК Ковель-Волинь
Початок ігор:
молодіжні склади - 13:00
дорослі склади - 15:00


21.08.2011
смт. Любешів


Попередній матч

Чемпіонат Волині
(Вища ліга)
8 тур


МФК Ковель-Волинь – Будівельник
Рахунок:
 молодіжні склади - 7: 0 ,
дорослі склади - 10:0


03.07.2011
м.Ковель, стадіон "Верес"

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Форма входу

Швидка навігація










Міні-чат

200

Наше опитування

Чому так мало людей приходить на стадіон "Верес" у день гри ?
javascript:; javascript:;
Всего ответов: 24

Друзі сайту

Головна » 2011 » Квітень » 19 » У Ковелі хочуть створити професійний клуб
13:59
У Ковелі хочуть створити професійний клуб
За рахунок грантових коштів у Ковелі, на базі спортивного комплексу міського центру «Спорт для всіх», можуть звести футбольне поле із синтетичним покриттям. Про це ЗІКу розповів депутат Волинської облради Василь Байцим.

 

Головний тренер футбольного клубу «Ковель» Роман Лис займається з дітьми і у секціях у міському спортивному центрі «Спорт для всіх». За його словами, нинішнє футбольне поле центру діти і тренери облаштували власними силами — вивозили землю тачками, рівняли ґрунт, висівали траву. Фактично, облаштували стадіон на піску та цементі.

 

Завдання центру «Спорт для всіх» — залучати до спорту широкі маси, переважно — дітей. «Дуже серйозно ми займаємося футболом. Цим видом спорту у центрі займаються приблизно двісті дітей. Ковельська «доросла» команда, повністю сформована з наших вихованців, третій рік поспіль стає чемпіоном Волині. А дитяча команда двічі поспіль стала чемпіоном області», — розповів Роман Лис.

 

Він певен: «Ковель уже до того доріс, щоб створити тут професійний клуб, хоча б рівня другої ліги. Адже вихованців дуже багато».

 

На думку депутата Волинської облради Василя Байцима, у Ковелі цілком до снаги облаштувати і футбольне поле із синтетичним покриттям за рахунок позабюджетних коштів — у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». Над проектом для зведення такого стадіону у селі неподалік Луцька він працював, однак роботу довелося відкласти. Наразі ж проект практично готовий, тож його можна спробувати втілити у Ковелі на базі міського центру «Спорт для всіх».

 

zik.com.ua

Переглядів: 484 | Додав: Body16 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]